Gazpacho_for_screen--2.jpg

Babyfotografering - spørsmål og svar

 

Hvorfor skal vi velge deg til å fotografere vår baby?

Jeg er en trent nyfødt og babyfotograf som vet hvordan man skal håndtere babyer og hvordan å fotografere dem trygt. Jeg bruker ikke utrygge poseringer, men heller noen som er naturlig og komfortable for babyen. Som tobarnsmor har jeg god erfaring med barn i alle aldre, og kommer søsken på fotografering, finner vi et felles språk med en gang:)

Jeg elsker å fotografere babyer og bruker den tiden det trengs.

 

Hvor langt tid tar babyfotografering?

Babyfotografering tar 1-2 timer, da er det også tid til at babyen kan spise og trøstes om det trengs.

 

Når er det best å ha babyfotografering?

Jeg anbefaler å ta babyfotografring fra 3-4 måder, fra den tiden når baby kan ligge på magen og holde hodet gådt.

 

Hvor kan vi ta baybilder?

Vi kan ta bilder ute (når det er varmt) eller i mitt studio. Det er mulighet for å kombinere ute/inne på samme fotografering. Når jeg fotograferer babyen i studio, setter jeg temperaturen til 24-25 ° C for babyens komfort. 

 

Hva må vi ta med oss?

Jeg har alt man trenger for babyfotografering og mange rekvisitter dere kan velge mellom, og jeg liker å involvere familie i stylingen av fotografering. Hvis dere har noe plagg som har verdi for dere (babyklær, teppe, leker etc) som dere vil bruke under fotografering, ta de gjerne med.

Pakk et ekstra klessbytte (for dere og barn) i tilfelle det skulle være noen små ulykker siden vi ikke bruker bleier under fotografering.

Ta med en smokk - Bare hvis dere bruker en, da det kan være svært nyttige under fotografering.

Hvis dere bruker morsmelkerstatning, ta med dere ekstra flasker.

Kan vi ta familie/søsken bilder?

Selvfølgelig! Jeg altid tar familiebilder. Har dere andre barn, ta de med, det er koselig å ha søskenbilder. Hvis barna slitne kan de gå ut i hagen å leke litt:)

 

Hva skal vi ha på oss for fotografering?

Bruk komfortable lette klær da temperaturen i studioet er satt til 25 ° C for babyens komfort. Vi skal ta noen familiebilder, så fint om dere kunne tenke litt på klærne dere vil ha på, nøytrale farger og toner fotograferer alltid godt og prøv å unngå logoer og mønstre på skjorter.

 

Når og hvordan får vi bilder?

Innen 7 arbeidsdager etter fotograferingen får dere tilgang til et ​digitalt album hvor dere kan se de beste bildene fra fotograferingen. Der velger dere bilder dere ønsker å bestille. Jeg redigerer bilder innen 2-3 uker (avhengig av sesong) og legger de i høy oppløsning i nettgalleri deres som kan lastes ned.

Får vi opphavsretten til bildene?
Nei. Opphavsrett betyr ganske enkelt at jeg er skaperen av bildene, og at jeg "eier" opphavsretten. Det er ikke mulig å selge eller få tak i "opphavsretten", men dere vil ha muligheten til å skrive ut og dele bildene så mye dere vil.

Kan vi få raw eller uredigerte filene i høy oppløsning?
Nei. De rå, uredigerte bildene er ikke tilgjengelige for kjøp. De er et uferdig produkt. 

Hva hvis vi ønsker å fremkalle bilder, hvordan fungerer det?
De digitale bildene blir levert via direkte nedlastning i et passordbeskyttet online bildegalleri. Siden dere vil ha tilgang til digitale filer, kan dere bestille prints selv på et hvert laboratorium dere velger. Jeg anbefaler at dere bestiller gjennom laboratoriet mitt, da jeg kan sørge for at prints gjennomgår en kvalitetskontroll. Jeg kan ikke garantere kvaliteten på prints som ikke er printet hos mitt foretrukne laboratorium.

Hva slags utstyr bruker du?
Jeg bruker profesjonelt Canon-utstyr (Canon EOS R5 of R6).

Er det lett å parkere?
Ja, dere kan parkere rett foran huset (privat parkering så det er alltid plass)

© Copyright - Nina Krømer