Bryllupsforberedelser

Klargjøringstiden er en av mine favoritter på en bryllupsdag. Dette er tiden da paret gjør seg klare, hver for seg eller sammen, omgitt av familie og venner. Ingen bryllup er like, og ingen forberedelser vil se like ut.

_MG_1969-Edit.jpg
_MG_2040-Edit.jpg
_MG_2432-Edit.jpg

Hva blir fotografert under forberedelsene?

I løpet av klargjøringstiden vil jeg fotografere en håndfull forskjellige ting. Jeg starter vanligvis med detaljer om bryllupsdagen og dette inkluderer forlovelsesringer og bryllupsringer. Jeg vil fotografere antrekket, brudekjolen, skoene og alt annet som er personlig for dere. Dette skjer raskt og effektivt, og frigjør meg til å begynne å dokumentere den faktiske klargjøringsprosessen. Det tar ikke mye tid å lage disse detaljbildene. Det er viktigst for meg at jeg dokumenterer forholdene og øyeblikkene, ikke bare detaljene.

_MG_0098.jpg
_MG_1781.jpg
_MG_0181.jpg

Hva må vi gjøre på dette tidspunktet?

Hva bør dere gjøre? Har det gøy! Ikke bekymre dere for fotograferingen i det hele tatt, det er jobben min! Målet mitt her er å dokumentere. Du vil ikke bli sterkt posert eller flyttet inn i unaturlige scenarier. Stilen min er veldig dokumentarisk og redaksjonell, og betyr at øyeblikkene du ser i min online portefølje er virkelige øyeblikk. Målet mitt er at du skal se tilbake og se virkelige øyeblikk, ikke iscenesatte.

Hvis dere gjør dere klar hver for dere (som de fleste gjør), må vi sette av tid på tidslinjen for at dere begge skal fotograferes. Dette er også noe som de fleste kunder og jeg snakker om før bryllupet. Hvis bryllupet inkluderer en brudgom og en brud, ønsker brudgommen i det hele tatt dekning? Like mye som bruden? Hvis det er bryllupet til to kvinner, ønsker begge kvinner lik dekning? Hvis det er bryllupet til to menn, vil det samme spørsmålet oppstå. Hvor skal dere begge gjøre dere klare? Når vi snakker om tidslinjen, vil vi gå gjennom logistikken for å sikre at alle får god dekning! Ikke bekymre dere for å prøve å finne ut av det selv, jeg vil hjelpe dere så mye eller så lite dere trenger når det gjelder å fullføre tidslinjen.

© Copyright - Nina Krømer