Portretter av brudepar

“I love you, not only for what you are, but for what I am when I am with you. I love you, not only for what you have made of yourself but for what you are making of me.” Roy Croft

_MG_3700.jpg
_MG_3776.jpg
_MG_3745.jpg

Portretter av brudepar er en av de viktigste bildene fra hele bryllupet. Min jobb som en fotograf er å gjøre dere så komfortable foran kamera som mulig.

Det viktigste for meg når jeg fotograferer et bryllup, er å dokumentere forholdene deres og øyeblikkene som oppstår mellom dere, og ikke bruke timer på å ta motebaserte portretter av dere. Jeg vil gjerne ha en times tid alene med dere.  

Når jeg tar bryllupsporteretter ønsker jeg ikke å tvinge fram noe som ikke er der, eller finne en bisarr måte å fotografere bare for å være kreativ.  Jeg prøver å få dere til å se og føle dere vakre. Jeg vil at dere skal være DERE SELV, så ærlig og vakre som dere er. Jeg vil dokumentere dere, ikke noen forhåndsoppfatning om hvem dere er. Det er en ære å ta disse bildene for dere, og å vise forholdet deres er noe jeg er veldig opptatt av.

Når jeg fotograferer paret på bryllupsdagen, er det to typer portretter: enten kamerabeviste eller eller ikke kamerabevisste. Jeg må få minst ett portrett av dere som smiler direkte mot kameraet (dette er alltid en favoritt blant mødre og familier!). Jeg vil fange dere i samspill, latter, prat og bare være sammen. 

Latteren du ser på bildene mine, parene som snakker og koser seg med hverandre, det er alt dem. Jeg legger bare grunnlaget for at det skal skje. Jeg setter dem i riktig lys, slik at når øyeblikkene naturlig oppstår er de i rette omgivelser for et flott bilde. Ikke la dette gjøre dere nervøse! Bare vær hvordan dere er sammen. Stille, høyt, søtt, mykt, morsomt - dere er de dere er! Jeg skal være der for å dokumentere det!

Hva om det regner på bryllupsdagen vår?

Hvis det regner på bryllupsdagen og dere hadde ønsket solfylte utendørsportretter, er det ikke mye vi kan gjøre. Vi kan ta bilder innedørs, og hvis dere er ikke redd for regn, da tar vi gjennomsiktig paraplyer og tar bilder utte. Vi kan også planlegge en dag etter bryllupet for noen ekstra portretter.

Eirin og Georg

Anette og Adrian

_C4A4873.jpg

Sunniva og Rudi

Shilla og Erik

Christina og Kristian

© Copyright - Nina Krømer