Kjærestefotografering

En Kjærestefotografering er fotografering av deg og din fremtidige ektefelle. Dette er en en fantastisk mulighet å få profesjonelle bilder tatt av dere to sammen i løpet av denne tiden i deres liv og for oss å bli kjent.

_MG_0354.jpg
_MG_0297.jpg
_MG_0422.jpg

Hvordan det fungerer?

Det første vi gjør sammen er å velge et sted og tidspunkt for fotografering, da treffes vi på et bestemt sted og tid for fotografering. Vi skal ta en spasertur mens jeg ser etter vakkert lys, spennende bakgrunn og interessante komposisjons scenarier som vi kan bruke til portrettet. Jeg vil stille dere i "poseringer", som er mer guider for samhandling. Jeg vil se hvordan dere er sammen, og hvordan dere er komfortable.

"Poseringene" som vi skal jobbe med, er egentlig bare designet for å få dere til å samhandle sammen. For eksempel, kan jeg spørre dere å ta en tur nedover en lang vei og snakke sammen og ikke se på meg. Eller så kan jeg la dere stå tett sammen med den enkle instruksjonen "Hold hverandre!" Jeg vil se hvordan dere naturlig legger armene rundt hverandre, hvordan dere kommer nær hverandre og hvordan dere reagere på hverandre.

Det er ikke iscenesatte interaksjoner. Mens vi velger et sted, setter opp et scenario og plasserer dere på vakre steder for portrettene deres, er følelsene deres og interaksjonen deres egne.

_MG_8712-Edit.jpg
_MG_8613.jpg

Hva skal vi ha på oss for kjærestefotografering?

Først og fremst må dere føle som dere selv! Det viktigste er at dere er komfortable, at dere føler dere naturlige og at dere har på dere noe som er representativt for hvem dere er.

Ikke føl at antrekkene trenger å matche. Koordinering er greit, men jeg oppfordrer ikke til samsvar. Se etter farger som komplimenterer hverandre, eller er i samme farge familie. Dere bør også sørge for at antrekkene er harmoniske. Hvis du har på deg en selskapskjole, må du sørge for at din fremtidige ektefelle har på seg noe som passer til det.

Jeg anbefaler å unngå lyse hvite, sterkt synlige logoer eller misforståelige mønstre. Dere vil ikke at antrekkene deres skal trekke oppmerksomhet fra ansiktene deres!

Kan vi ta med barna våre?

Hvis dere har barn eller kjæledyr kan dere gjerne ta dem med på fotografering. Hvis dere skal ta med barn eller kjæledyr trenger dere også å ta med noen som kan passe på dem.

_MG_9699.jpg
_MG_9568-Edit.jpg
_MG_9710.jpg
© Copyright - Nina Krømer