_MG_6237.jpg
_MG_6153.jpg

Nyfødtfotografering - spørsmål og svar

 

Hvorfor skal vi velge deg til å fotografere vårt nyfødte barn?

Jeg er en trent nyfødtfotograf som vet hvordan man skal håndtere nyfødte babyer og hvordan å fotografere dem trygt. Jeg bruker ikke utrygge poseringer, men heller noen som er naturlig og komfortable for babyen. Som tobarnsmor har jeg god erfaring med barn i alle aldre, og kommer søsken på fotografering, finner vi et felles språk med en gang:)

Jeg elsker å fotografere nyfødte og bruker den tiden det trengs.

 

Hvor langt tid tar nyfødtfotografering?

Nyfødtfotografering tar 3-4 timer, da er det også tid til at babyen kan spise og trøstes om det trengs.

 

Når er det best å ha nyfødtfotografering?

Den beste tiden å fotografere en nyfødt baby er før de er to uker gamle. Etter to uker er babyene litt vanskeligere å få til å sove og ting som kolikk og kviser kan begynne å komme. Men det er viktig at mor og barn føler seg bra. Jeg har tatt nyfødtbilder for barn som er 4 uker også:)

 

Hvor kan vi ta nyfødtbilder?

Jeg anbefaler å komme til mitt hjemmestudio på Eiksmarka hvor temperaturen er satt til 28 ° C for babyens komfort. 

 

Hva må vi ta med oss?

Jeg har alt man trenger for nyfødtfotografering og mange rekvisitter dere kan velge mellom, og jeg liker å involvere familie i stylingen av fotografering. Hvis dere har noe plagg som har verdi for dere (babyklær, teppe, leker etc) som dere vil bruke under fotografering, ta de gjerne med

Pakk et ekstra klessbytte (for dere og barn) i tilfelle det skulle være noen små ulykker siden vi ikke bruker bleier under fotografering.

Ta med en smokk - Bare hvis du bruker en, da det kan være svært nyttige under fotografering.

Hvis du bruker morsmelkerstatning, ta med deg ekstra flasker.

Eldre søsken ha ta med noen favorittleker eller bøker for å holde dem underholdt.

 

Kan vi ta familie/søsken bilder?

Selvfølgelig! Jeg altid tar familiebilder. Har dere andre barn, ta de med, det er koselig å ha søskenbilder. Hvis barna slitne kan de gå ut i hagen å leke litt:)

 

Hva skal vi ha på oss for nyfødtfotografering?

Bruk komfortable lette klær da temperaturen i studioet er satt til 28 ° C for babyens komfort. Vi skal ta noen familiebilder, så fint om dere kunne tenke litt på klærne dere vil ha på, nøytrale farger og toner fotograferer alltid godt og prøv å unngå logoer og mønstre på skjorter.

 

Når og hvordan får vi bilder?

Innen 7 arbeidsdager etter fotograferingen får dere tilgang til et ​digitalt album hvor dere kan se de beste bildene fra fotograferingen. Der velger dere bilder dere ønsker å bestille. Jeg redigerer bilder innen 2-3 uker (avhengig av sesong) og legger de i høy oppløsning i nettgalleri deres som kan lastes ned.

 

Får vi opphavsretten til bildene?
Nei. Opphavsrett betyr ganske enkelt at jeg er skaperen av bildene, og at jeg "eier" opphavsretten. Det er ikke mulig å selge eller få tak i "opphavsretten", men dere vil ha muligheten til å skrive ut og dele bildene så mye dere vil.

Kan vi få raw eller uredigerte filene i høy oppløsning?
Nei. De rå, uredigerte bildene er ikke tilgjengelige for kjøp. De er et uferdig produkt. 

Hva hvis vi ønsker å fremkalle bilder, hvordan fungerer det?
De digitale bildene blir levert via direkte nedlastning i et passordbeskyttet online bildegalleri. Siden dere vil ha tilgang til digitale filer, kan dere bestille prints selv på et hvert laboratorium dere velger. Jeg anbefaler at dere bestiller gjennom laboratoriet mitt, da jeg kan sørge for at prints gjennomgår en kvalitetskontroll. Jeg kan ikke garantere kvaliteten på prints som ikke er printet hos mitt foretrukne laboratorium.

Hva slags utstyr bruker du?
Jeg bruker profesjonelt Canon-utstyr (Canon EOS R5, Canon EOS R6).

Er det lett å parkere?
Ja, dere kan parkere rett foran huset (privat parkering så det er alltid plass)

© Copyright - Nina Krømer